Sherbimi perfekt eshte qellimi yne kryesor!

Kompania

Kompania Geberit

Hidrosanitare Sinani është një nga firmat që operon me sukses në tregun e materialeve hidrosanitare, hidraulike, sistemeve të ngrohjes e ftohjes, elektrikeve dhe bojërave.
Fokusi dhe strategjia e firmës sonë është cilësia maksimale. Ne ofrojmë një gamë mjaft të gjërë produktesh por mbi të gjitha shumë cilësorë…
Aktiviteti ynë ka nisur në fillim të viteve ’90 dhe është rritur vit pas viti me hapa të mëdhenj. Sot ne bashkëpunojmë me partnerë prestigjozë nga Italia, Gjermania e shumë vende te tjera të Europës , produktet e të cilëve janë të çertifikuara dhe konform normave e direktivave të Komunitetit Europian.
Tek ne do të gjeni teknologjinë më të fundit, cilësi absolute dhe standarde. Çdo kush mund të vijë dhe të vizitojë shoqërinë tonë, për të parë nga afër të gjitha produktet tona dhe gjithë cilësinë europiane. Materialet hidrosanitare, sobat me pelet, bojra ciësore, sisteme ftohje dhe ngrohje e shumë shërbime të tjera mund t’i gjeni tek showroom ynë.

Misioni

Misioni i kompanisë tonë është që të realizojmë një shtrirje te tregut sa më të gjerë në të gjithë territorin shqiptar, për të shpërndarë bashkë me të dhe eksperiencën tonë shoqëruar me kualitetin më të lartë.

Meqënëse na karakterizon cilësia e materialeve dhe standarti europian synojmë që të realizojmë shtrirje maksimale.

Hidrasanitare Sinani përpiqet që të edukojë konsumatorin shqiptar me cilësinë maksimale të produkteve , për të përfituar cilësinë dhe më të mirën e më të mirave! Shoqëria jonë do të vazhdojë të lidhi bashkëpunime te rëndësihme me kompani lider botëror për të sjellë pranë jush , kualitetin dhe sigurinë që kërkoni!Vizioni

Hidrosanitare Sinani ka në fokusin primar kënaqësinë e klientëve, cilësinë dhe garancinë.

Vizioni i shoqërisë sonë është që të arrijmë të ndërtojmë një rrjet të madh klientele në të gjithë Shqipërinë për të sjellë më të mirën e produkteve të liderëve botërorë. Geberit, Comisa e shumë kompani të tjera të mirënjohura janë pjesë e ekskluziviteteve tona! Një nga qëllimet për të ardhmen është dhe shtrirja e metëjshme e këtyre ekskluziviteteve.Vendndodhja

Hidrosanitare Sinani ndodhet shumë pranë jush në çdo pikë të mundshme.
Zyrat qendrore ndodhen në Autostradën Tiranë-Durrës, KM26.
Atje do të gjeni të gjithë gamën e materialeve hidraulike, elektrike, sisteme ngrohje, hidrosanitare dhe bojëra.
Gjithashtu Hidrosanitare Sinani do ta gjeni edhe në Sukth (Durrës), në Shijak dhe së fundmi në filialin tonë më të ri tek Zogu i Zi, pranë pallatit të sportit “Asllan Rusi” Tiranë.