Sisteme Ngrohje Ftohje

Kliente te kenaqur, produkte te cilesise se larte!

Tek ne do të gjeni

  • Sisteme ngrohje ftohje nën dysheme / Është një sistem që realizohet nëpërmjet qarkullimit të ujit nëpër tubat multistrato ose PEX që janë shtruar nën dysheme në formën e serpentinës. Ky sistem realizon një ngrohje shumë komode për organizmin e njeriut (duke filluar ngrohja nga këmbët) dhe një efikasitet më të madh të shfrytëzimit të energjisë termike.
  • Ngrohje me radiatore dhe fan coil / Radiatorë alumini dhe çeliku, fan coil dhe të gjithë aksesorët e tyre të nevojshëm.
  • Kaldaja, oxhaqe, soba dhe panele diellore. / Kaldaja me gaz, gazoil, dru, pellet të fuqive të ndryshme. Oxhaqe dhe soba me dru ose pellet të fuqive dhe dizenjove të ndryshme. Panele diellore me performancë të lartë. Të gjitha këto që ju të zgjidhni burimin e energjisë (ose kombinimin e tyre)  më të përshtatshëm për ju.