Njihuni me produktet tona Hidrosanitare

Kliente te kenaqur, produkte te cilesise se larte!

Tek ne do të gjeni:

  • Komplete Porcelani / WC, bide, mobilje, kabina e vaska, lavamanë e pjata dushi të stileve e formave të ndryshme, që mund t’i vijnë për shtat shijeve tuaja. 
  • Rubinetaria / zgjidhni rubineteritë më të bukura për banjon dhe kuzhinën tuaj.
  • Kaseta shkarkimi inkaso /Kasetat e shkarkimit brenda murit, përveç estetikës, mundësojnë edhe një shfrytëzim sa më të mirë të sipërfaqeve të banjove tuaja.