Njihuni me produktet tona Hidraulike

Kliente te kenaqur, produkte te cilesise se larte!

Tek ne do të gjeni

  • Tuba Multistrato dhe Rakorde (Mepla)  /Perdoren gjeresisht si ne sistemet e furnizimit me uje ashtu edhe ne sistemet e ngrohjes.
  • Shkarkimet Silent – PP (kundra zhurmës)  / Tuba dhe rakorderi për shkarkimet e ujërave të zeza dhe të bardha. Bashkimi i tubave ndërmjet tyre dhe rakorderive bëhet shpejt dhe thjeshtë pa patur nevojë për ngjitës. Hermeticiteti i bashkimeve garantohet nga guarnicionet prej gome që përmbajnë këto tuba e rakorderi. Ne ofrojmë edhe tuba e rakorderi shkarkimi kundër zhurmës, aq të nevojshme në ndërtesat shumëkatëshe.
  • Shkarkimet PE-HD /Jane tuba dhe rakorderi prej polietileni me densitet te larte, me nje rezistence dhe fortesi te jashtezakonshme.
  • Sistemi Pluvia / Eshte nje sistem inovativ per mbledhjen e ujerave te shiut.