Kualiteti, komforti dhe dizaini asnjehere nuk dalin jashte stilit.

Ne ofrojme nje varietet produktesh

The product area Sanitary Systems comprises all sanitary technology found in buildings (with the exception of pipelines) and is divided into four product lines: Installation Systems, Cisterns and Mechanisms, Faucets and Flushing Systems, Waste Fittings and Traps.

The product area Piping Systems comprises all piping technology found in buildings for drinking water, heating, gas and other media and is divided into the product lines Building Drainage Systems and Supply Systems.

The product area Sanitary Ceramics comprises all relevant sanitary equipment in the bathroom and is divided into the product lines Bathroom Ceramics and Ceramics Complementary Products.

Hidrosanitare

Tek ne do të gjeni WC, bide, mobilje, kabina e vaska, lavamanë e pjata dushi të stileve e formave të ndryshme, që mund t’i vijnë për shtat shijeve tuaja.

shiko me shume

Hidraulike

Tuba dhe rakorderi për shkarkimet e ujërave të zeza dhe të bardha. Bashkimi i tubave ndërmjet tyre dhe rakorderive bëhet shpejt dhe thjeshtë pa patur nevojë për ngjitës. Hermeticiteti i bashkimeve garantohet nga guarnicionet prej gome që përmbajnë këto tuba e rakorderi. Ne ofrojmë edhe tuba e rakorderi shkarkimi kundër zhurmës, aq të nevojshme në ndërtesat shumëkatëshe.

shiko me shume

Sistem Ngrohje Ftohje

Është një sistem që realizohet nëpërmjet qarkullimit të ujit nëpër tubat multistrato ose PEX që janë shtruar nën dysheme në formën e serpentinës. Ky sistem realizon një ngrohje shumë komode për organizmin e njeriut (duke filluar ngrohja nga këmbët) dhe një efikasitet më të madh të shfrytëzimit të energjisë termike.

shiko me shume

Video Gallery

Shikoni me shume video-t tona qe te njiheni me kualitetin, produktet dhe asistencen qe ne ofrojme. Gjithcka ne perkujdesin me te imtesishem dhe me teknologjine me bashkekohore.

shiko me shume