Vendndodhja

Hidrosanitare Sinani ndodhet shumë pranë jush në çdo pikë të mundshme.
Zyrat qendrore ndodhen në Autostradën Tiranë-Durrës, KM26.
Atje do të gjeni të gjithë gamën e materialeve hidraulike, elektrike, sisteme ngrohje, hidrosanitare dhe bojëra.
Gjithashtu Hidrosanitare Sinani do ta gjeni edhe në Sukth (Durrës)në Shijak dhe së fundmi në filialin tonë më të ri tek Zogu i Zi, pranë pallatit të sportit “Asllan Rusi” Tiranë.